Over mij

Mijn naam is Sarah, dertiger, partner van Robin, moeder van Quinn en woonachtig in Apeldoorn. Ik hou van het leven en wil mijn leven hier op aarde dan ook zo goed mogelijk benutten. En wel naar mijn eigen zin! Ik zou het zonde vinden dat ik op het einde van dit leven spijt zou hebben van de dingen die ik NIET gedaan heb. Ik ga voor een leven vol vrijheid, plezier en flow!

Het was begin 2018 toen ik voor mezelf besloot dat het anders moest. ‘Hoe’ wist ik op dat moment nog niet maar ik voelde aan alles dat het tijd was voor verandering. Ik wilde af van het ‘is-dit-het-nou’ gevoel. Je kent het wel; dagen, weken, maanden vliegen voorbij, je doet je werk, je runt je huishouden, je gaat op vakantie of op reis maar voelt weinig tot geen voldoening. Je hebt het gevoel dat je een middelmatig leven leidt; een ‘zes en een half ‘in plaats van een dikke tien!

Ik was als kind altijd al gek op avontuur, veel buiten spelen, hutten bouwen, de hort op en nieuwe plekken ontdekken. Ver weg of dichtbij. Ook toen ik ouder werd bleef ik de drang hebben om op reis te gaan en het onbekende te ontdekken. Stage in het buitenland, vrijwilligerswerk in Afrika, op reis naar een ver land… Allemaal prachtige, avontuurlijke ervaringen die ik zeker niet had willen missen. Maar echte voldoening bleef uit. Ik leek maar niet te kunnen vinden wat ik zocht. In plaats van nog verder op zoek te gaan buiten mijzelf koos ik uiteindelijk voor een reis naar binnen. En dat startte voor mij in 2018 met een opleiding systemisch werk; vooral bekend onder de noemer: familieopstellingen. Ik kwam hier tijdens een workshop “toevallig” mee in aanraking en wist na afloop: this is it! Het doen van opstellingen is een werkvorm die een diepe indruk bij mij achter liet. Het is nu dan ook de werkvorm die ik het meest in mijn coachsessies gebruik.

“Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life?”

MARY OLIVER

Ik leerde in dat jaar weer te leven vanuit mijn intuïtie en bewustzijn, vanuit mijn hart. Tijdens de opleiding en de jaren daarna mocht ik weer herontdekken wie ik in essentie ben; wat mijn kernwaarden zijn, wat ik ècht graag doe en waar ik blij van word.

En dat is wat ik jou ook wil laten zien en ervaren! Ook jij kunt namelijk je leven helemaal inrichten naar je eigen zin! Op jouw eigen wijze voorwaarden. Zonder je te laten beperken of beïnvloeden door verwachtingen, regeltjes, meningen en omstandigheden van buitenaf. Want echt, hoe meer je doet wie je bent, hoe leuker het leven wordt! Je zult niet alleen merken dat je zelf steeds lekkerder in je vel gaat zitten maar dat ook je omgeving in positieve zin mee veranderd.

Wanneer jij ècht kiest voor die reis naar binnen zul jij je nooit meer afvragen: Is dit het nou?

I promise!

Are you in?

X Sarah