Individuele opstelling

Ik gun iedereen een leven in flow. Voor mij betekent dat niet dat je leven alleen maar rozengeur en maneschijn is maar dat je kunt dealen met de obstakels die je onderweg tegenkomt. Ieder mens heeft wel eens te maken met weerstand of ongemak. Soms ga je het bewust, soms ook onbewust, een poosje uit de weg tot dat je door hebt dat het jouw levensflow wel heel erg belemmerd en je weet:  “Okay, dit kan zo niet langer, ik moet hier iets mee”. 

Het kan om een fysieke klacht gaan die maar blijft opspelen, een relatie met een vriend of familielid die moeizaam verloopt of misschien gaat het wel om iets op je werk waar jij je maar aan blijft ergeren.  Het maakt eigenlijk niet uit wat datgene is wat jou blokkeert. Het enige wat er toe doet is dat je nu ècht voelt dat je iets aan de situatie wilt veranderen zodat je leven weer verder kan gaan stromen!

Het doen van opstelling kan hierin enorm helpend zijn. Opstellingen bieden een verhelderend perspectief op dat gene wat jou blokkeert en vaak ook waarom het jou blokkeert. Hierdoor kun je jouw blokkades in het hier en nu opheffen en deze vervolgens loslaten. Zodat jij je weer over kunt geven aan de stroom van het leven!

Prijs: € 85,- inclusief BTW (1,5 uur)

“I’m rooted, but i flow.”

– Virginia Woolf –

Voor coaching binnen een organisatie gelden op maat gemaakte tarieven.