Allerzielen – donderdag 2 november

Velen van ons zijn op dit moment zo moedig om op onderzoek uit te gaan en hun licht te laten schijnen op donkere stukken uit hun verleden. Trauma’s en gebeurtenissen in ons eigen leven maar ook in het voorouderlijk veld. Als je het mij vraagt is dit zò nodig en is dat ook precies waar deze roerige tijden ons om vragen; heling. Voor onzelf. Voor onze kinderen. Voor de toekomstige generaties. En voor Moeder Aarde. 

Waar ik met het opstellingenwerk veel in het verleden duik en werk met ongeziene en ongehoorde verhalen vanuit familiesystemen wil ik op woensdag 2 november graag een andere kant beLICHTen.

Ik wil deze avond de gelegenheid creëren om jou contact te laten maken met jouw voorouderlijk veld. Deze avond gaan we niet aan het werk met de trauma’s uit jouw familiesysteem maar wil ik juist een setting creëren waarbij we liefdevol contact zullen maken met onze voorouders en waarin je mag ervaren dat er naast trauma, ook ontzettend veel wijsheid, liefde en kracht in dat voorouderlijk veld ligt!

Misschien is er wel iemand in jouw voorouderlijk veld die bij het lezen van deze uitnodiging direct bij je op plopt. Iemand waar je veel van weet of misschien (nog) niets maar wel nieuwsgierig naar bent. Het kan tegelijkertijd ook iemand zijn waarover jij misschien ooit “foute” of nare verhalen over hebt gehoord…

Wie het ook is, het zal bijzonder helend zijn om diegene in gedachten mee te nemen naar deze avond.

Je zult de kans krijgen om even in zijn of haar schoenen te staan en zo zelf te ervaren wat er in hem of haar heeft geleefd wat betreft gevoelens, emoties en wat zijn of haar drijfveren waren om te doen wat hij of zij deed.

Zo kan er deze avond dóór jou heen compassie en liefde het familiesysteem in stromen zodat er ook ruimte komt voor het ontvangen van die wijsheid, liefde en kracht die er in verscholen ligt. Voor jezelf, voor de toekomstige generaties (het maakt niet uit of je wel of geen kinderen hebt), èn voor het collectief!

We laten deze avond een liefdevol lichtje schijnen op wie zij in essentie waren. En zijn. Want ook al zijn onze voorouders niet meer fysiek bij ons, we dragen stukjes van hen in ons en ze ze zijn om ons heen aanwezig in de ‘ongeziene wereld’. We kunnen zelfs contact met ze maken.
Alleen zijn velen van ons dat vergeten… Maar denk eens aan de volkeren die nog dichter bij hun eigen/de natuur staan. Zoals Indianen, Aboriginals of aan Afrikaanse stammen waarbij het de normaalste zaak van de wereld is om, zelfs dagelijks, met je voorouders te communiceren en hun te vereren.

Kom jij het (weer) ervaren tijdens Allerzielen? Misschien een mooie start om weer eens wat vaker af te stemmen op dat voorouderlijk veld…

Mocht je iets tastbaars hebben van één van je voorouders, een voorwerp of foto bijvoorbeeld, voel je dan vrij om deze mee te nemen.

Ik hoop jou en je voorouders 2 november te mogen ontmoeten!

Datum: Donderdag 2 november 2023

Inloop: vanaf 19:00 uur (om 19:25 gaan de deuren dicht dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!)

Eindtijd: 22.00 uur

Locatie: Omgeving Apeldoorn (exacte locatie volgt nog)

Aanmelden: mail@sarahmeurs.nl

Bijdrage: 35 euro