Coaching 

Ik gun jou een leven in flow! Wat dat voor mij betekent? Een leven waarin je vooral veel vrijheid en plezier mag ervaren, je mag Zijn wie je Bent en waarin jij je geworteld voelt en verbonden. Met jezelf en met de mensen die je liefhebt. Betekent dat alle dagen rozengeur en maneschijn? Nee, maar wel dat je kunt dealen met de obstakels die je onderweg tegenkomt zonder dat jij je direct uit het veld laat slaan en ze dagen of wekenlang jouw gemoedstoestand bepalen. Het leven is nu eenmaal een ‘bumpy ride’ met obstakels, hobbels en bobbels. Groot of klein. Iemand doet of zegt iets wat jou raakt, je hebt last van (terugkerende) frustraties op je werk, je staat voor een belangrijke keuze of misschien wil je heel graag gehoor geven aan je èchte verlangen maar heb je het gevoel dat er iets is wat jou blokkeert. 

Wat het ook is, weet dat jij zelf in staat bent om daar iets in te veranderen. Weet je zelf even niet hoe? Dat geeft niks, het enige wat er op dit moment toe doet is dat je VOELT dat je iets aan de situatie wil veranderen. Dan heb je de eerste stap al gezet! En het feit dat je op mijn website terecht bent gekomen laat zien dat je het ook ècht wil! En daar word ik dan weer blij van! Van moedige mensen die zich bewust zijn dat ze zelf ‘in charge’ zijn om het leven leuker te maken! En daar help ik je door middel van mijn coachsessies graag mee op weg. Let’s take the ride! 

Tijdens de coachsessies werk ik veel met (familie)opstellingen. Deze bieden jou een verhelderend perspectief op dat gene wat jou daadwerkelijk blokkeert en vaak ook waarom het jou blokkeert. En geloof me, dit kan soms iets heel iets anders zijn dan jij van te voren met jouw hoofd bedacht hebt! Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van holistische werkvormen. We werken tijdens een coachsessie dus op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, regressie- en reïncarnatietherapie, mediteren, visualiseren en reiki. Dit, en uiteraard ook mijn eigen rugzak aan levenservaring, zet ik intuïtief in tijdens de coachsessies. 

Alles om er voor te zorgen dat jij (weer) vrijheid, plezier en flow ervaart in jouw leven! 

Een coachsessie boeken? Dat doe je door een berichtje achter te laten op mijn contactpagina.

Stroom jouw leven op meerdere gebieden niet? Steven je af op een burn out of is het misschien al zo ver? Dan is  Expeditie Turangawaewae misschien iets voor jou!

Prijs: € 85,- voor 1,5 uur incl. BTW (€ 115,- voor 2 uur)

I’m rooted, but i flow

– Virginia Woolf –

Zakelijke tarieven zijn exclusief 21% BTW