Coachsessie 

Het leven geeft ons de nodige uitdagingen.  De ene keer groot de andere keer klein. Iemand doet of zegt iets wat jou raakt, je hebt last van (terugkerende) frustraties op je werk of je hebt een belangrijke beslissing te nemen. Of misschien wil je heel graag gehoor geven aan een diep verlangen die je al een poos voelt maar heb je het gevoel dat er iets is wat jou daar in blokkeert. Ik ken niemand waarbij het leven alleen maar rozengeur en maneschijn is. En dat lijkt me ook niet helemaal realistisch… Maar wat als je merkt dat de dingen die je voor je kiezen krijgt wel heel erg je levensplezier beïnvloeden? En het misschien wel weken of maandenlang je gemoedstoestand bepaald of bepaalde thema’s maar terug blijven keren? 

Dan is het wat mij betreft tijd om op onderzoek uit te gaan! Weet je niet goed waar je moet beginnen? Het belangrijkste heb je al gedaan. Je bent in beweging gekomen. Je bent namelijk terecht gekomen op mijn website. Wat laat zien dat je bereid bent om iets aan de situatie te willen veranderen waarin je bent beland. En dat vraagt om moed. Moed om hulp te vragen en moed om eerlijk naar jezelf te durven kijken. Dus alvast een applausje voor jezelf! Mocht je na het bekijken van mijn website het gevoel hebben dat ik je wel een eindje op weg kan helpen stuur me dan een berichtje dan kijken we of het matcht!

Tijdens mijn coachsessies werk ik veel met (familie)opstellingen. Deze bieden jou een verhelderend perspectief op dat gene wat jou daadwerkelijk blokkeert en vaak ook waarom het jou blokkeert. En geloof me, dit kan soms iets heel iets anders zijn dan jij van te voren met jouw hoofd bedacht hebt! Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van holistische werkvormen. We werken tijdens een coachsessie dus op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, regressie- en reïncarnatietherapie, mediteren, visualiseren en reiki. Dit, en uiteraard ook mijn eigen rugzak aan levenservaring, zet ik intuïtief in tijdens de coachsessies. 

Alles om er voor te zorgen dat jij weer meer gaat handelen vanuit jouw eigen Waarheid. Dat je gaat Doen wie je werkelijk Bent! Dat is wat er aan de binnenkant gebeurt. En aan de buitenkant zul je zien dat je dan weer meer levenslust, liefde en verbinding gaat ervaren in jouw leven! Er wordt niet voor niets gezegd: zo binnen, zo buiten.

Een coachsessie boeken? Dat doe je door een berichtje achter te laten op mijn contactpagina.

Stroom jouw leven op meerdere gebieden niet? Steven je af op een burn out of is het misschien al zo ver? Dan is  Expeditie Turangawaewae misschien iets voor jou!

Prijs: € 85,- voor 1,5 uur (€ 115,- voor 2 uur)