Familieopstelling Allerzielen

Ik organiseer een bijzondere opstellingsavond op ‘Allerzielen’ (woensdag 2 november). Het is een avond die in het teken staat van het eren van je voorouders. Soms voelen we ons verbolgen of teleurgesteld over de keuzes die zij hebben gemaakt. Omdat deze vaak van grote invloed zijn geweest op het leven en het levensgeluk van onze ouders en onszelf. Maar vergeet niet dat òòk zij allemaal kind zijn geweest. Zoals dat kleine meisje vooraan, op de foto hier onder. Mijn oma. Lukt het jou om dan al op een andere manier naar jouw voorouders te kijken?
Weet dat jij in staat bent om de tragische verhalen van jouw voorouders te transformeren in krachtbronnen! Voor jezelf en daardoor ook automatisch voor de generaties na jou.

Jij hoeft in dit leven niet meer de last te dragen van de tragische verhalen die zij geleefd hebben. Tijdens deze bijzondere avond krijg je de gelegenheid je voorouders te eren en mag jij tijdens een opstelling ervaren hoeveel wijsheid, liefde en kracht er in jouw voorouderlijn schuilt. Jij mag je helemaal openstellen voor het ontvangen van hun lessen, gaven en geschenken. 
Door jouw voorouders te eren, eer (en heel!) jij ook jouw eigen verleden. Zodat de levenskracht weer door je heen kan stromen en jij verder kunt met het schrijven van jouw eigen (nieuwe) verhaal!

  • Datum: woensdag 2 november 2022
  • Tijd: 19:30 – 21:30/22:00 uur
  • Prijs: 75 euro inclusief BTW
  • Meenemen: foto/aandenken van (één) van je grootouders/overgrootouders
  • Locatie: Spadelaan 17 Apeldoorn (gratis parkeren, 10 minuten lopen vanaf CS)

Zakelijke tarieven zijn exclusief 21% BTW