Mannen opstellingendag

Hé man, hoe zit het met jou? Ga jij met plezier naar je werk? Of heb jij je batterij als je thuis komt? Heb je twijfels over jouw job? Past deze baan nog bij je? Of wil je graag wat anders maar heb je nog niet helder wat precies?

Het kan ook zijn dat er op dit moment iets anders speelt in je leven. Misschien loopt er wel iets niet lekker in je liefdesrelatie of in contact met familie of vrienden. Misschien heb je last van terugkerende patronen waarvan je maar niet begrijpt waarom deze je maar blijven achtervolgen…

Het mag van alles zijn! Dat is het mooie, we kunnen alles opstellen..! Dus man, kom in beweging en laat het jezelf goed gaan!

De opstellingendag speciaal voor mannen organiseer ik samen met Tom. Wij kennen elkaar van de opleiding (familie en organisatieopstellingen) en vanaf het begin hadden wij een onwijze klik en herkenden we veel in elkaar. Oh wat zaten onze ‘hoofden’ (overtuigingen, mind, ego… geef het een naam) ons soms in de weg, en wat wilden we graag meer gaan leven vanuit ons hart, varen op onze intuïtie en ècht gaan doen waar we blij van werden!

Ik denk dat we voor ons allebei spreken dat we niet anders kunnen zeggen dat het opstellingenwerk ons op het juiste moment in ons leven in beweging heeft gekregen. En hoe! Ons leven is sinds het moment dat wij elkaar hebben ontmoet 180 graden gedraaid!

Hoe? Dat vertellen we je graag tijdens deze dag en natuurlijk laten we je dan ook kennismaken met het opstellingenwerk!

Er zijn nog 2 plekjes vrij! Voor moedige mannen die ook een beetje kwetsbaar durven zijn! 😉

Ben jij er bij?

Datum: zondag 22 mei 2022

Locatie: Spadelaan 17, Apeldoorn

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur (eigen lunch meenemen)

Bijdrage: 88 euro

Opgeven: stuur een mail naar mail@sarahmeurs.nl

(Er is plek voor maximaal 6 mannen)