Mannen opstellingendag

Hé man, hoe gaat het met jou? Ga jij met plezier naar je werk? Of heb jij je batterij leeg wanneer je thuis komt? Heb je twijfels over jouw job? Past deze baan nog bij je? Of wil je graag wat anders maar heb je nog niet helder wat precies?

Het kan ook zijn dat er op dit moment iets anders speelt in je leven. Misschien loopt er wel iets niet lekker in je liefdesrelatie of in contact met familie of vrienden. Misschien heb je last van terugkerende patronen waarvan je maar niet begrijpt waarom deze je maar blijven achtervolgen…

Het mag van alles zijn! Dat is het mooie, we kunnen namelijk alles opstellen..!

Je krijgt deze dag de kans om te zien en te ervaren waar in jouw systeem van herkomst de werkelijke blokkade ligt t.o.v. datgene wat jou op dit moment belemmerd. Een kijkje in het leven van alle ouders die jou voorgingen… Verborgen verhalen die zichtbaar worden. En die er meer dan ooit vragen om geheeld te worden. Zodat het jou goed kan gaan. Minder gedoe. Meer LEVEN! En niet alleen voor jezelf, want alles wat jij nu voor jezelf heelt, heel jij automatisch voor je kinderen, kleinkinderen en alle generaties daarna. Mooi toch?

Een beetje kwetsbaarheid en moed vereist is voor deze dag vereist. 😉

Ben jij er bij?

Datum: Zondag 11 september 2022

Locatie: Omgeving Apeldoorn

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur (eigen lunch meenemen)

Bijdrage: 122 euro

Opgeven: stuur een mail naar mail@sarahmeurs.nl

(Er is plek voor maximaal 6 mannen)

Mannen Opstellingendag Mei 2022
Mannen Opstellingendag Mei 2022