Nr. 17: een plek onder de zon!

Vorig jaar kwam deze ruimte op mijn pad en viel ik als een blok voor de oude industriële uitstraling van het pand en het prachtige lichtinval door de oude ramen op de bovenverdieping. Het pand alleen huren was financieël gezien geen optie voor mij. Daarom ging ik op zoek naar ondernemers die net als ik de ruimte niet 7 dagen per week nodig hebben. Dit is uiteindelijk gelukt en daar ben ik heel blij om! Nr. 17 is warme, sfeervolle plek waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Het is perfect om in kleine groepjes te werken of mensen te ontvangen voor individuele sessies.

Verhuur
Nr. 17 wordt ook los verhuurd. Dit gaat per dagdeel en is bedoeld voor ondernemers die met hun werk de wereld een stukje mooier willen maken. Je huurt Nr. 17 dan voor 50 euro (exclusief BTW) per dagdeel.

Ochtend: 08:30 – 12:30

Middag: 13:00 – 17:00

Avond: 17:30 – 21:30

Je maakt Nr. 17 na gebruik zelf schoon en voor het gebruik van koffie en thee vraag ik een kleine vergoeding.

De ruimte
Nr. 17 bevindt zich in een oud industrieel pand en heeft aan de voorkant over de hele breedte openslaande deuren. Heerlijk om in de zomer helemaal open te zetten! Beneden heb je de beschikking over een ruimte van zo’n 40 m2. Deze is door middel van een grote industriële glazen deur opgedeeld in twee delen; het achterste deel is voorzien van een keukenblokje, grote eettafel en een toilet. Het voorste deel (zo’n 16 m2) is helemaal te gebruiken naar jouw wens. Boven heb je de beschikking over één grote, sfeervolle, multifunctionele ruimte met een hoog plafond en mooi lichtinval door de oude ramen.  Deze ruimte is perfect voor het geven van coachsessies, yogalessen, meditaties, ceremonies, massages, groepswerk et cetera.

Bereikbaarheid
Nr. 17 bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en ligt op zo’n 10 minuten lopen vanaf CS Apeldoorn. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een locatie centraal in Nederland dan is deze plek ideaal!