The Gathering

Een samenkomst met gelijkgestemden waarna wij ons weer verbonden voelen, met onszelf, met elkaar en met datgene wat jij hier komt brengen, komt doen.

Een samen-Zijn waarin geven en ontvangen in balans is, waar we de waan van alledag ontstijgen en elkaar bijstaan op onze reis van mens Zijn.

Waar wij ons licht voeden opdat dit nog stralender kan schijnen. Ook als dit betekent dat er licht geschenen mag worden op stukken in onszelf die nog de schaduw staan.

Een samen-Zijn om de Nieuwe wereld te dromen en te verwezenlijken.

Omdat het Tijd is.

You may say i’m a dreamer, but i’m not the only one

John Lennon

 

Hoe het begon…

Al zeker 3 jaar wist ik dat ik ‘The Gathering’ zou gaan organiseren. Wanneer precies en wat de invulling zou gaan zijn was lang niet helder…  ik probeerde, ik organiseerde, ik brak mijn hoofd er over…. want ik wilde zo graag! De tijd bleek nog niet rijp. Tot nu!

In het voorjaar van 2022 veranderde er iets, ik kwam dichterbij… En het bleek zoveel simpeler dan ik ooit had kunnen bedenken (zoals zoveel in het leven ;)). Het laatste puzzelstukje viel op zijn plaats en ik schreef de Uitnodigingen!

De eerste twee edities hebben inmiddels plaatsgevonden. En wat was het magisch! Precies zoals ik gehoopt had dat het zou zijn! Een avond waarop onze harten zich openden en er verbinding ontstond. Er was ruimte om ècht je zelf te mogen zijn. Met je hele hebben en houden. En dat voelt fijn. Gewoon ‘zijn’. In overgave en vertrouwen. En gelukkig ook met veel lachen! En dat vind ik zelf dus héél erg fijn. Ruimte voor, ik noem het ‘magie’ èn ruimte om lekker aards te grappen en te grollen. Allebei.

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal Uitnodigingen voor The Gathering in omloop. Wanneer jij er eentje ontvangen hebt dan ben je uitgenodigd voor de eerst volgende editie die hieronder vermeld staat. Je mag deze uitnodiging zo lang bij je houden als je wilt, het is je “toegangsbewijs” voor elke eerst volgende editie.

The Gathering heeft geen vaste invulling. We starten met een ronde van delen van wat er op dat moment in jou leeft en daarna zal het samenZijn zich als vanzelf ontvouwen.

Zoals natuurvolkeren al eeuwenlang samenkomen, om een kampvuur of op een heilige plek. Dat is wat ik voor me zie met The Gathering maar dan in een jasje van deze tijd! Zegt jou intuïtie dat je graag iets mee wil nemen? Een voorwerp, muziekinstrument of iets anders? Doe dat dan! Als je een meditatiepoefje hebt of iets anders fijns om op te zitten, neem deze dan ook mee.

Kun je niet? Dan mag je de uitnodiging aan iemand anders doorgeven. Denk hier niet te lang en te hard over na… Wie plopt er als eerste bij je op? De bedoeling is dat de uitnodiging echt ‘fysiek’ wordt doorgegeven. Dus niet door een foto op mail of whatsapp.

Tijdstip en locatie zullen niet elke editie hetzelfde zijn. Voor de eerstvolgende datum en details kijk je hieronder.


De eerstvolgende editie van The Gathering vindt plaats op:

Er komt absoluut een vervolg van The Gathering. Ik weet alleen nog even niet in wat voor een jasje en geef dat de ruimte om te laten ontstaan zodat het helemaal kloppend voelt voor mij. Daarom weet ik nu (april 2023) nog niet wanneer de volgende editie zal plaats vinden.

Voor The Gathering ben ik altijd op zoek naar een locatie. Heb jij thuis of ergens anders (binnen of buiten) een mooie ruimte (minimaal 8 personen) tot je beschikking en lijkt het je gaaf dat The Gathering een keer bij jouw plaats vindt? Stuur me dan een berichtje via mijn contactpagina! Wanneer er een klik tussen ons beiden is en je bereid bent jouw locatie beschikbaar te stellen dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om deel te nemen aan The Gathering.