The Gathering

The Gathering is ontstaan vanuit een verlangen dat ik al een lange tijd heb. Ik wilde graag samenkomsten organiseren waarbij mensen weer in verbinding komen met zichzelf en waarbij je ook in èchte verbinding komt met andere mensen. Elkaar ècht horen en zien. Je laten inspireren en je laten raken.

Ik vind dat we bovenstaand te weinig doen. Niet expres; het gebeurt gewoon. En ik denk dat iedereen dat wel herkent; de waan van alle dag. We ervaren weinig tijd voor onszelf en onze dierbaren, willen te veel dingen doen in een te korte tijd, we moeten van alles, we leven vluchtig en gehaast en ervaren bijna 24/7 ruis en afleiding om ons heen. Hierdoor zijn we soms overloaded door alle prikkels. We zijn moe, gestrest of uitgeput en ervaren daardoor nooit ècht voldoening van de dingen die we doen. We verlangen naar meer rust en een gevoel van thuis komen in onszelf.

Zie The Gathering als een uitnodiging om een avond in een relaxte setting verbinding te maken met jezelf en de ander. Een warm bad waar er ruimte is voor ontspanning, delen, helen, verbinden, lachen… een plek waar je de waan van alledag even los mag laten. Een avond om echt even helemaal te ZIJN.

De invulling van The Gathering zal elke keer anders zijn. Hierdoor is elke editie een unieke ervaring!

  • Datum: houdt mijn social media in de gaten voor de eerst volgende datum. Heb je geen facebook of instagram? Stuur mij dan een berichtje via mijn contactpagina en ik laat het je persoonlijk weten wanneer de eerstvolgende editie plaatsvindt.
  • Tijd: 19:45 – 22:15 uur
  • Locatie: Spadelaan 17 Apeldoorn