The Gathering

Een samenkomst met gelijkgestemden waarna jij je weer of nog meer Bezield en Blijhartig voelt.

Een samenZijn waarin geven en ontvangen in Balans is, waar we de waan van alledag ontstijgen en elkaar ondersteunen en versterken op ons Zielenpad.

Waar wij ons licht voeden opdat dit nog stralender kan schijnen.

Een samenZijn om de Nieuwe wereld te dromen en te verwezenlijken.

You may say i’m a dreamer, but i’m not the only one

John Lennon

 

Hoe het begon…

Al zeker 3 jaar wist ik dat ik ‘The Gathering’ zou gaan organiseren. Wanneer precies en wat de invulling zou gaan zijn was lang niet helder…  ik probeerde, ik organiseerde, ik brak mijn hoofd er over…. want ik wilde zo graag! De tijd bleek nog niet rijp. Tot nu!

In de afgelopen weken (voorjaar 2022) veranderde er iets in de energie, ik kwam dichterbij… En het bleek zoveel simpeler dan ik ooit had kunnen bedenken (zoals zoveel in het leven ;)). Het laatste puzzelstukje viel op zijn plaats en ik schreef de Uitnodigingen!

De eerste editie heeft inmiddels plaatsgevonden. En wat was het magisch! Precies zoals ik gehoopt had dat het zou zijn! Een avond waarop onze harten zich openden en er verbinding ontstond. Er was ruimte om ècht je zelf te mogen zijn. Met je hele hebben en houden. En dat voelt fijn. Gewoon ‘zijn’. In overgave en vertrouwen. En gelukkig ook met veel lachen! En dat vind ik zelf dus héél erg fijn. Ruimte voor, ik noem het ‘magie’ èn ruimte voor lekker lachen en flauwe grapjes. Allebei. Naast elkaar.

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal Uitnodigingen voor The Gathering in omloop. Wanneer jij er eentje ontvangen hebt dan ben je uitgenodigd voor de eerst volgende editie die hieronder vermeld staat. Je mag deze uitnodiging zo lang bij je houden als je wilt, het is je “toegangsbewijs” voor elke eerst volgende editie.

The Gathering heeft geen vaste invulling. We starten met een ronde van delen van wat er op dat moment in jou leeft en daarna zal het samenZijn zich als vanzelf ontvouwen.

Zoals natuurvolkeren al eeuwenlang samenkomen, om een kampvuur of op een heilige plek. Dat is wat ik voor me zie met The Gathering maar dan in een jasje van deze tijd! Zegt jou intuïtie dat je graag iets mee wil nemen? Een voorwerp, muziekinstrument of iets anders? Doe dat dan! Als je een meditatiepoefje hebt of iets anders fijns om op te zitten, neem deze dan ook mee.

Kun je niet? Dan mag je de uitnodiging aan iemand anders doorgeven. Denk hier niet te lang en te hard over na… Wie plopt er als eerste bij je op? De bedoeling is dat de uitnodiging echt ‘fysiek’ wordt doorgegeven. Dus niet door een foto op mail of whatsapp.

Tijdstip en locatie zullen niet elke editie hetzelfde zijn. Voor de eerstvolgende datum en details kijk je hieronder.


De eerstvolgende editie van The Gathering vindt plaats op: zaterdag 9 juli 2022

Tijdstip: De start/inloop is deze keer om 18:30/19:00 uur. Het leek me namelijk gezellig om samen te eten! En wel volgens het Potluck-principe! Wat betekent dat je dus iets te eten of drinken meeneemt om te delen met de groep. 🙂

Locatie: Exacte locatie volgt nog. Ik ben voor deze editie op zoek naar een buitenplek. Het allerliefst met een plek voor een kampvuur/vuurkorf en redelijk in de buurt van Apeldoorn. En ook het liefst gratis. Of evt. voor een kleine vergoeding welke we dan gezamenlijk kunnen delen. Een optie is ook dat de eigenaar van de betreffende plek deel mag nemen aan The Gathering!

Heb jij thuis of ergens anders binnen of buiten een mooie ruimte (minimaal 8 personen) tot je beschikking en lijkt het je gaaf dat The Gathering bij jouw plaats vindt? Stuur me dan een berichtje via mijn contactpagina!