Wat heeft jouw lot met het lot van jouw kind te maken?

Afgelopen zondag een prachtige sessie mogen begeleiden van een moedige vrouw die door zich zelf deze sessie te gunnen ook een prachtig cadeau heeft kunnen geven aan haar dochtertje…

Je vraagt je misschien af: Hoe dan?

“Jij als mens hebt jouw lot. Dat lot hoort bij jou. Het is jouw taak om het onder ogen te zien. Wat jij niet draagt, wordt altijd doorgegeven aan de volgende generatie. Een wetmatigheid is dat je alleen kunt dragen wat van jou is. Als je draagt wat niet van jou is, verzwak je uiteindelijk zowel jezelf als de ander. Het mooie van je eigen lot aankijken waarbij je loslaat wat niet van jou is, is dat een andere wetmatigheid wordt geactiveerd: Je voelt altijd KRACHT ontstaan als je je eigen lot ECHT aankijkt. Dat is een heerlijke gevoel, geeft je waardigheid en je zelf-respect wordt groter.”

(bron: Els van Steijn)

Dus naast het feit dat deze vrouw dankzij deze sessie lichter zal gaan leven, gaf ze ook haar dochter een prachtig cadeau! Namelijk dat haar dochter vrij is om haar eigen weg te gaan. Zij zal steviger op haar eigen(wijze) plek staan, is beter verbonden met zich zelf en haar naasten en ontwikkeld daarmee een gezond vermogen!

Mooi hè?! 

Fijne avond!

X Sarah

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.