Wat is jou ‘why?’

Begin 2018 wist ik het even niet meer..
Wat kom ik hier nou eigenlijk doen? Waar word ik nou echt gelukkig van? Er moet nu echt wat gaan gebeuren want ik voel dat het niet meer langer gaat zo…

En nu, anderhalf later? Nu heb ik ’the why’ gevonden en weet ik wat ik te doen heb! En nog belangrijker; doordat ik dat weet voel ik me beter dan ooit! Wat overigens niet wil zeggen dat ik me altijd zo voel hoor.. Want hé, ik ben ook gewoon een mens! Maar als je kunt voelen dat zulke rotmomenten heel waardevol kunnen zijn (en je er dus niet tegen gaat verzetten of er van wegloopt) dan kun je op zo’n druiligere dag als vandaag toch het zonnetje door die grijze wolkenpartij door zien piepen! Echt! Als je maar goed kijkt! 😉

Fijn weekend!
X Sarah

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.