Expeditie Turangawaewae

Ga je mee op avontuur?
Met deze persoonlijke expeditie ga je op zoek naar wie je in essentie bent, ontdek je wat jouw kernwaarden zijn en kom je er achter waar je ècht blij van wordt. Je gaat op zoek naar jouw unieke plek in dit leven. Een plek waar je stevig staat, geworteld bent, waar je je krachtig voelt en verbonden… Turangawaewae.

Deze expeditie is voor jou bedoeld als je dit leest en nù ten diepste voelt dat het tijd is voor verandering. Je voelt en je weet dat het anders moet. Je bent klaar voor een leven op jouw eigen voorwaarden. Een leven waarin jij je niet meer laat  beperken of beïnvloeden door verwachtingen, regeltjes, meningen en omstandigheden van buitenaf. Kortom: een leven naar je eigen zin!

Deze expeditie is geen quick fix en vraagt om lef en geduld. Lef om ècht bij jezelf naar binnen te kijken en de confrontatie aan te gaan. Met jezelf, je ingesleten patronen, je vastgeroeste gedachten en met je beperkende overtuigingen. Lef om die patronen en gedachten te doorbreken.

Maar het vraagt ook geduld. Geduld om de inzichten die je krijgt de ruimte te geven om door te werken en te integreren in je dagelijkse leven. Jij hebt je namelijk, vaak onbewust, voor een hele lange tijd je op een bepaalde gedragen of op een bepaalde manier iets gedaan. Je bewust worden van deze patronen, deze doorbreken en daarin nieuwe keuzes maken vraagt tijd en toewijding.  

Daarom zullen wij, wanneer je kiest voor deze expeditie, gedurende een langere periode elkaar 7 keer ontmoeten (maximaal een jaar).  

In deze 7 ontmoetingen;

  • Leer je vrijheid ervaren in je zijn, voelen en denken.
  • Kom je volledig in contact met je gevoel en intuïtie.
  • Verbind jij je weer meer met je lichaam en creëer je rust in je hoofd.
  • Leer je angst en ruis herkennen die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen.
  • Doorbreek je hardnekkige emotionele blokkades.
  • Onderzoek jij je grotere levensmissie.

“Een plaats waar je stevig staat, waar je geworteld bent, waar je je krachtig voelt en verbonden”

Turangawaewae (Maori)

Jouw investering

  • Een gezonde dosis lef!
  • Tijd en toewijding
  • 977,- inclusief BTW

Als na onze eerste ontmoeting blijkt dat voor jou of voor mij, om welke reden dan ook, het niet juist voelt dat wij deze expeditie samen aan gaan krijg je na de eerste ontmoeting je investering terug (met aftrek van de kosten van onze eerste ontmoeting, zijnde €139,50).

Voor coaching, begeleiding en/of training binnen een organisatie gelden op maat gemaakte tarieven.