The Lighthouse Gathering

Velen van ons zijn op dit moment zo moedig om op onderzoek uit te gaan en hun licht te laten schijnen op donkere stukken uit hun verleden. Trauma’s en gebeurtenissen in ons eigen leven maar ook in het voorouderlijk veld. Als je het mij vraagt is dit zò nodig en is dat ook precies waar deze tijd ons om vraagt; heling. Voor onszelf. Voor onze kinderen. Voor de toekomstige generaties. Voor Moeder Aarde. Met het faciliteren van The Lighthouse Gathering wil ik heel graag een andere kant beLICHTen. Het hoeft namelijk niet altijd zo zwaar. Je hoeft niet altijd eerst je shit op te lossen of door de bagger te gaan om te mogen ontvangen. Je mag en kan direct intappen op jouw voorouderlijk veld en putten uit de wijsheid, liefde en kracht die daar ligt. Naar mijn idee vergeten we dat wel eens in een tijd waarin veel aan persoonlijke ontwikkeling wordt gedaan en het soms bijna een sport lijkt te worden om het ene na het andere trauma aan te kijken en op te lossen. En ja, je mòet soms door de bagger maar het is ook wel eens fijn om je onder te dompelen in een bad van Licht. Of juìst dan. Wanneer het leven even rauw aanvoelt, je door diepe dalen gaat, je op sommige momenten verloren of eenzaam voelt en de moed je even helemaal in de schoenen is gezakt en het leven gewoon even  k*t is. En dàt is waarom ik The Lighthouse Gathering organiseer. Een samenkomst die in het teken staat van het Licht. Waarna jij je weer opgeladen, gesteund, bekrachtigd en geliefd mag voelen zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen. Het enige wat ik van je vraag is om op te komen dagen en je hart te openen. Zodat al die liefde, wijsheid en kracht door je heen kan stromen en jij met hernieuwd vertrouwen je levenspad mag volgen. 

Wat kun je verwachten? 

We gaan tijdens deze samenkomst dus niet aan het werk met de trauma’s uit jouw familiesysteem maar er wordt een setting gecreëerd waarbij jij liefdevol in contact mag komen met een persoon uit jouw voorouderlijk veld. Iemand die niet meer fysiek aanwezig is in jouw leven. Denk aan een (over) grootvader of moeder, een oom of tante of misschien wel een (vroeg) overleden broertje of zusje. In ieder geval iemand uit jouw stamboom. Ook al is het iemand van generaties terug en/of iemand die je nooit gekend hebt. Het kan tegelijkertijd ook iemand zijn waarover jij misschien ooit “foute” of nare verhalen over hebt gehoord… Of iemand ‘waar je niet zo veel mee had’. Misschien plopt er al iemand bij je op. Diegene mag je in gedachten meenemen naar The Lighthouse Gathering. Hij of zij zal in het licht gezet worden waarop jij je hart mag openen voor zijn of haar wijsheid, kracht en liefde die gegeven zal worden vanuit zijn/haar WARE essentie. 

In de eerste plaats is deelname aan The Lighthouse Gathering een geschenk voor jouzelf. Maar vergeet niet dat er tegelijkertijd door jouw komst, ook weer (meer) compassie, zachtheid en liefde jouw familiesysteem in mag stromen. En natuurlijk is òòk dat, even als al het andere innerlijk werk wat je doet, dienend aan de generaties na jou, Moeder Aarde en het collectief. 

Praktisch:

  • Tijdens elke editie van The Lighthouse Gathering is er ruimte voor 4 Lichtbrengers (vraagstellers). Als Lichtbrenger kom je naar deze bijeenkomst met in gedachten degene die jij graag in het licht wil zetten. Als Lichtbrenger betaal je 47,50 euro voor je deelname.                                                          Daarnaast kun je deze bijeenkomst ook aanwezig zijn als Lichtdrager (representant). Jij representeert dan samen met de andere deelnemers Het Veld van Licht. Hiervoor zijn er 6 plekken beschikbaar. Je betaald als Lichtdrager 27,50 euro voor je deelname.
  • Datum: woensdag 22 mei 2024
  • Locatie: Soulroom in Apeldoorn (9 min loopafstand vanaf het station)
  • Inloop vanaf 19:00 uur
  • Start: 19:30 uur
  • Eindtijd: 22:00/22:30 uur
  • Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen (van 9 personen). In overleg kan ik dan ook op locatie komen. 

Lees hier hoe deelnemers deze samenkomst ervaren: 

“Echt een avond voor mezelf om weer even naar binnen te keren, te verstillen en in een groep van gelijkgestemden te zijn. En ook al zou je kunnen zeggen dat je als Lichtdrager vooral in dienst bent van het proces van een ander heeft het mij zelf ook zelf veel gebracht in heling, in inzicht en een bepaalde vorm van inspiratie en vervulling. En ik geloof ook heel erg in het collectief, dus dat je daar niet voor niets bent en je als Lichtdrager representant staat voor iets wat zowel dienend is voor de ander, jezelf èn de wereld.”


“Ik vond het als Lichtdrager heel mooi en bijzonder, ook al had ik geen ervaring met opstellingen. Het voelde heel toegankelijk en ik voelde heel veel liefde en warmte in de ruimte. Emoties mochten er zijn. Er was steun en er waren gesprekken zonder woorden. Ik vind het bijzonder je iemand kunt voelen zonder dat je een persoon gekend hebt. Ik zou dit vaker willen doen.”


“Een herinnering aan het mooie, stevige, zachte, kwetsbare van mijn voorouders. Niet alleen het gedoe en het verdriet en de overgeërfde pijn. Het was voor mij een perfecte timing omdat ik zo bezig was met mijn oma in die periode. Dat was heel fijn. Verder was het een liefdevolle bedding en de ruimte was open.”