The Lighthouse Gathering

Met The Lighthouse Gathering creëer ik een plek waar jij even mag uitrusten en mag opladen. Een plek waar je niet (veel) hoeft te praten en jij je open mag stellen om te ontvangen. Wetend dat er een veld van kracht, support en liefde beschikbaar is waar jij uit mag putten zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar op te komen dagen. 

Wat kun je verwachten? 

Tijdens The Lighthouse Gathering kun je deelnemen als Lichtdrager of Lichtbrenger (vergelijkbaar met vraagsteller en representant in een reguliere familieopstelling). Wanneer je als deelnemer kiest om als Lichtbrenger te komen, dan zul jij deze avond zelf jouw voorouderlijk veld gaan verlichten. Met in het bijzonder iemand uit jouw voorouderlijk veld. Bijvoorbeeld een opa, een overgrootmoeder, een zusje die je nooit gekend hebt of een oom of tante waar om bepaalde redenen nooit over gesproken is. Je neemt hem of haar in gedachten mee om je vervolgens open te stellen voor zijn of haar boodschap. Het ‘verlichten’ deze avond gaat niet alleen over ‘het licht schijnen op’ maar ook over het verlichten van de zwaarte. Ons voorouderlijk veld bestaat namelijk niet alleen maar uit zwaarte zoals trauma, oorlog of oude en nare verhalen. Er liggen ook prachtige en krachtige wijsheden, familietradities en levensverhalen verborgen. En deze zijn gewoon voor jou beschikbaar. Jij mag hier gewoon uit putten. Het ligt op jou te wachten! En dat is wat het zo bijzonder maakt deze avond; het werkt twee kanten op. Jij verlicht, en eert dus op die manier jouw voorouderlijk veld. Èn jijzelf mag jezelf openstellen voor de ‘gifts’ die er in verscholen liggen. Zodat je na deze avond weer met (hernieuwd) vertrouwen en bekrachtigd je levenspad mag vervolgen. 

Wat deze gathering nog extra bijzonder maakt is dat deze avond muzikaal ondersteund wordt door prachtige live harpmuziek en zang van Hadewyn. (http://www.hadewynharp.nl)

Praktisch:

  • Tijdens elke editie van The Lighthouse Gathering is er ruimte voor 3 Lichtbrengers (vraagstellers). Je betaald 75 euro voor je deelname. Daarnaast kun je ook aanwezig zijn als Lichtdrager (representant). Jij representeert dan samen met de andere deelnemers de wijsheid, liefde en kracht (de ‘gifts’ dus) uit het voorouderlijkveld. Hiervoor zijn er 7 plekken beschikbaar. Je betaald als Lichtdrager 37,50 euro voor je deelname.
  • Data: vrijdag 6 september 2024, vrijdag 18 oktober 2024
  • Locatie: Yogaschool Happy Yogi in Apeldoorn 
  • Inloop vanaf 19:15 uur
  • Start: 19:30 uur
  • Eindtijd: 22:00/22:30 uur
  • Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen (van 10 personen). In overleg is het dan eventueel ook mogelijk om naar een zelfgekozen locatie te komen. 

Lees hier hoe de deelnemers terugkijken op deze gathering: 

“Echt een avond voor mezelf om weer even naar binnen te keren, te verstillen en in een groep van gelijkgestemden te zijn. En ook al zou je kunnen zeggen dat je als Lichtdrager vooral in dienst bent van het proces van een ander heeft het mij zelf ook zelf veel gebracht in heling, in inzicht en een bepaalde vorm van inspiratie en vervulling. En ik geloof ook heel erg in het collectief, dus dat je daar niet voor niets bent en je als Lichtdrager representant staat voor iets wat zowel dienend is voor de ander, jezelf èn de wereld.”


“Ik vond het als Lichtdrager heel mooi en bijzonder, ook al had ik geen ervaring met opstellingen. Het voelde heel toegankelijk en ik voelde heel veel liefde en warmte in de ruimte. Emoties mochten er zijn. Er was steun en er waren gesprekken zonder woorden. Ik vind het bijzonder je iemand kunt voelen zonder dat je een persoon gekend hebt. Ik zou dit vaker willen doen.”


“Ik had nog niet veel ervaring met opstellingen, maar Sarah zorgt voor een veilige setting en ontspannen sfeer en iedereen die er bij was, was heel supportive naar elkaar. Je kunt niet uitleggen wat er gebeurt op zo’n avond en wat je dan precies doet, alleen maar dat het heel bijzonder is en dat je het zelf moet ervaren! “


“De setting was magisch. De kaarsjes en de toevoeging van Hadewyn maakten het tot een héle bijzondere ervaring. Ik vond het fijn hoe we elkaar kort zagen voor de opstelling en hoe we het gezamenlijk afsloten. Het voelde heel veilig. Ben heel blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn.”


“Dank je wel voor de heerlijke avond. Heel fijn dat ik als lichtdrager in het veld mocht bewegen. We hebben samen een hele mooie beweging gemaakt in het licht. Tenminste zo voelde dat voor mij. De liefdevolle en deskundige begeleiding van jouw was fijn! Een top avond..”